Thursday, July 24, 2008

Kävin lääkärillä....

... Olen saanut sairausloman yksi viikoksi työlääkäriltä. Työlääkäri määräsi minut röntgenille heti. Kävin röntgrenillä heti. Odotin vuoroani ja kuvattiin mun oikea jalkateräni. Röntgenhoitaja antoi kuvauksen lapun ja sama vein sen lapun työlääkärille. Sitten työlääkäri katseli mun röntgrenkuvat. Ei näky rasitusmurtuma. Hän pyysi minua että varataan aikaa häneltä ensi viikon päästä. Voi olla joudun kuvamaan mun jalkateräni uudestaan ensi viikon päästä. Kuitenkin hän kirjoitti sairausloman paperin minulle. Varasin lääkärinajan valmis. Asia oli hoidettu.

Lähetin tekstiviestin pomolleni kun olen sairauslomalla yksi viikoksi. Eilen pomoni oli kysellyt minulta menenkö yötöihin tänään? Kieltäydyin mennä yötöihin ennen menen lääkärille tänään. Halusin tietää jalkateräni kunnosta. En halua leikkiä mun terveyteeni kanssa. Terveys on tärkeä.

2 comments:

  1. Heissulivei taas! Minä olen syntynyt Onkamaalla mutta suurimman osan lapsuuttani/nuoruuttani asuin Töytärillä. Muutaman vuoden ehdin asua Uudessa Summassa ennenkuin muutin ihan itärajalle Miehikkälään josta sitten "jouduin" tänne pääkaupunkiin.
    Jos olet lauantaina käymässä Haminassa niin tule ihmeessä moikkaamaan meitä sinne toritelttaan, eiköhän me jotenkin onnistuta kommunikoimaan vaikken enää taida muistaa yhtään viittomakieltä - joskus osasin muutaman viittoman kun ystäväni oli naimisissa kuuron miehen kanssa :-) Kirjoitellaan vaikka paperille jos ei muuten...
    Aurinkoa päivääsi - vaikka jalka vähän kiusaakin sinua.

    ReplyDelete