Saturday, September 5, 2009

Eilen päivä oli ONNELLINEN!!!

Me saimme uuden kodin eli uuden vuokra-asunnon!!! Se helpotti meitä..

Me kävimme kattomaan uuden kodin aamupäivällä. Me tunsimme jo kodiksi.. Me päätimme ottaa sen. Asiat olivat sovittu.. Päivä oli kiireinen päivä... Asiat sujuivat nopeasti. Iltapäivällä me allekirjoitimme vuokrasopimuksen. Ensi maanantaina saamme avaimet käteemme. Ihanaaaaa!!!

Olen ONNELLINEN !! Pitää pysyä jalat maassa.. =)

Uudessa kodissa tarvitaan pientä tai iso pintaremontti, eli tapetit vähän huono. koska edellinen asukkaat, joilla oli kissa, rapaistu seinää.. voi voi... Mutta keittiö on uusittu! Ihana keittiö, myös jääkaappi on uusittu.. Jukruu.. 3 huonetta ja keittiö, kylpyhuone, wc, vh, eteinen. On mukava pohjakuva kuin täällä erilainen pohjakuva. Ikkunat, jossa on hyttysverkot, kissat eivät karkaa ulos, sopii hyvin. =)

Me muutamme tässä kuussa. Muuttotavarat siirretään myöhemmin. Ensin pintaremontti valmistuu.. Ihana... =)

5 comments:

 1. Onneksi olkoon! Nyt alkaa uusi, onnellinen elämä :)

  ReplyDelete
 2. Hei taas pitkästä aikaa! Onnea uuteen kotiin, toivottavasti te saatte aina nauttia onnellisuudesta kotona! Kamala juttu että pyromaanin takia joutuu muuttamaan, mutta mummu aina sanoi että yksi ovi kun menee takana kiinni niin uusi ovi aukeaa jossain! Syysterveiset Hollannista, t Miia

  ReplyDelete
 3. Vaikutat hyvin onnelliselta ja se tunne tarttuu helposti. Mieltäni oikein lämmitti lukea noin onnellinen blogimerkintä. Koti on tärkeä asia ja on mahtavaa kun uusi koti löytyy ja sen tietää syvällä sisimmässään. "Tämä se on."

  Onnea uuteen kotiin!

  ReplyDelete
 4. Kiitos kommentistanne.. =) Olemme asuneet uudessa kodissa alle kaksi kuukautta.. Olen onnellinen ja takaisin normaaliin arkielämään ja käyn normaalisti yötöissä.

  Anonymous, Tottakai. Olin tiennyt "sisimmässäni" se koti oikein meille. Kiitos.

  ReplyDelete
 5. Kiitos kun ilmoitit kirjoitusvirheestäni.

  ReplyDelete