Saturday, March 13, 2010

Uudet kujeet tänä vuonna!

Heissan lukijat!

Löysin ihana bloggerin ulkonäkö mallin netin kautta. Asensin sen bloggerin kautta. Vóila!

Muuton jälkeen me asetimme uuteen kotiin. Me viihdymme hyvin uudessa kodissa. Hassu juttu että mä etsin ompelutarvikekassin muuton jälkeen. En tiedä mihin mä laitoin sen .. öööhh, minä oon hyvä sotku uudessa kodissa. =)

Kudoin pipoja ja pannat. Mieheni osti ihanat langat mulle.. Ihastuin kovasti Novita Puro Batikiin!!
Mun äitini tilasi Novitan lehdet vuodeksi joululahjaksi minulle. Sain Novitan lehden 1/2010.. Pian Pian 2/2010 lehti tuleeeee !!! <3<3<3

Mun terveys on tärkeä.. Mulla on diabetes. Mä sain lääkkeet diabetekseen. Mulla on ollut hyvä työlääkäri, joka osaa kertoa diabeteksen asiasta. Mä taidan lopettaa yötyön Lehdenjakajan homman tänä kesänä Piste! Myös pomoni asenne vaikuttaa minuun... Toukokuussa aion saada B-lausunnot Kelaan ja työkkäriin. Työkkäri tietää jo mun tilanteestani. Koska kirjoitin emailin työkkäriin. Sieltä vastasi ja vaatii B-lausunnon. Siksi vältyn karenssilta sairauksen takia. Aikaisemmin 1-2 vuotta sitten työkkäri kyseli voinko takaisin keittiön alalle? En suostunut. Tiesin jotain tulevaisuudessa. Mun työlääkäri ei suosittele etten mene takaisin keittiön alalle. Sitten työkkäri pitää tehdä selvityksen mikä ala sopisi mulle. huoh..

Rakastaaaaaan Arvaa mitä! Lankoja! heh.. Mulla on kaksi säkit, jossa on langat. Kesällä taidan kutomaan talvipipoja ja lapaset, jne.

Kevään merkit olivat aurinkoinen, lintujen lauluja ja lumien sulaaminen tiellä.. Huono puoli on liukastuminen ja sataaminen vettää..

Voikaa hyvin!!!

No comments:

Post a Comment