Saturday, September 5, 2009

Huonompi uutinen... Tuska..

Hei kaikki lukijat!

Pitkästä blogitauolta tulin takaisin normaaliin.. Päätin jatkaa kirjoittamaan blogiani.

Kerron tapauksista lyhyesti.

7.7.09 Oli tapahtunut että tulipalo meidän kerrostalomme varastohuoneessa tulipalo, joka oli todettiin törkeä tuhotyö eli tahallaan tulipalo. Me menetimme varastotavarat tuleen. Silloin olin yötöissä..

29.7.09 Oli tapahtunut taas että tulipalo tuhosi autokatoksen, roskakatokset sekä 18 autot, jotka olivat todettiin törkeä tuhotyö eli tahallaan tulipalon. Silloin olin yötöissä..

8.8.09 Oli tapahtunut vielä että tulipalo oli tuhonnut lievä roskakatoksen 100 metriä meidän kerrostalosta. silloin olin lomalla, olin kattonut siitä. kamala tapaus.

24.8.09 oli tapahtunut pahasti uudeelleen että sama pyromanni tuhosi C-rappukäytävän ulko-oven, tuhosi kaksi asunnot, yksi loukkantunut sekä pyörävaraston, josta löytyi 5 pyöriä, josta me menetimme kaksi omia pyöriä. Asukkaat päättivät muuttaa pois C-talosta. Koska kolmesti kertaa samassa talossa. Me teimme päätöksen että Muutamme pois C-talosta. Emme halua asumassa samassa talossa. Silloin olin yötöissä, sitten palasin kattomaan tapauksen, kun mun kultani lähetti tekstiviestitse mulle tulipalon asiasta.

Olimme keskustelleet sosiaalityöntekijän kaa asunnon asiasta.

No comments:

Post a Comment