Wednesday, June 19, 2013

Ihanat kankaat...

..ovat tulleet meille. Viime lauantain bongasin salaiset paketit ikasyr.fi facebookissa, mutta salaiset paketit olivat lopussa, kun ikasyr sanoi seuraavana aamuna katsotaan tulivatko salaiset paketit ikasyr.fi sivulle. Mie päivystin facebookissa. Onnistuin napata itselleni yhden salaisen paketin, joka maksaa 25 e plus 9 e posti-ja toimituskulut, yhteensä 34 euroa ja paketti oli painava eli alle 2 kg. ikasyr.fi lähetti paketin sunnuntaina, mutta paketti oli tullut tiistaina iltapäivällä. Mie hain iloisesti paketin. Avasin salaisen paketin, jolta löytyi 4 erilaiset kankaat, mutta tosi ihana!

1. Leppis jersey pinkki leveys 160 cm / pituus 1 m (95% puuvilla, 5 % lycraa),
2. Tähti keltainen leveys ? / 1 m (puuvilla),
3. Sydänvelouri harmaa leveys 175 cm / 1 m (80% luomupuuvillaa, 20% polyesteria),
4. Perhonen (Butterflies) Jersey vaaleanpunainen leveys 170 cm / 2 m ( 95% luomupuuvillaa, 5% lycraa).

Tämä kangas on ihana pehmeä ja luomupuuvilla, se on 2. luokka kangas, koska on virhe paino, ei haittaa minua. En koskaan kosketa luomupuuvillaa kangasta.
Ymmärsin että luomupuuvilla on tosi kallista, mutta suosittelen lämpimästi tilamaan salaiset paketit, saadaan tutkia yllätyskankaita. =)

 Miksi pestään kankaita ennen ompelua? Siksi suositellaan pesemään kankaita ennen ompelua ja kangas voi kutistua pituus- ja leveyssuunnassa erilailla. Pesen kaikkia kankaita ennen ompelua.

 Kankaat kuivavat.. Pääsisin piirtää kaavoiden mukaan ja leikata kankaita, sitten ommellaan kankaat, joista tulisivat hienoja vaatteita. =)

Hyvää Juhannusta kaikille!

No comments:

Post a Comment