Thursday, January 8, 2009

Pakkasen viikko

Olen ollut yötöissä yli viikon aikana... Sää oli tuonut kylmän ilman ja tuulisen.. Toinen päivä oli lauhtunut ilman ja monta päivää oli pakkasta ilmaa. Oli aurinkoista päiviä..

Eilen oli kummallinen päivä mulle. Eilen yötyön jälkeen nukuin 4 tuntia päiväunilla. Heräsin 12 aikaan ja kävin ostamassa kaupassa. Syötiin lämmintä ruokia. Tunsin itseäni väsyneeksi 17 aika, että päätin mennää nukkumaan muutamia tunteja.  Heräsin 19-20 aikaan.  Surffailin netissä ja katselin tv:tä vähän aikaa. Päätin mennä uudelleen nukkumaan  ennen yötöihinmenoa.

Mieheni herätti mut yöllä 1 aikaan. Tarkistin ulkolämpötilan oli -12 C .. Pukeuduin lämpimään vaatteeisiin.. Menin pyöräilemään jakolaatikon luona 2 maissa. Nippuhuolto ei viel tulee.. Odotin 5 min... Jakeluauto tuli.. Näin paljon niput ... Unohdin että Kymen sanomat peittojakelupäivä oli tänään.  Lähtö klo 2:17 --- Päättyy klo 5:57  3 h 40 min. Östra Nyherta nippu oli väärässä paikassa. Olin viennyt yhden ÖN lehden tilaajalle. Kaikki olivat kunnossa. Sitten pyöräilin kotiin. Tunsin kylmäksi.. brrrr... Se oli -16 C pakkasta.

Olin päässyt kotiin. Tein kuuman teen ja voileivät.

Oli mukava yötyöpäivä.

Mukavaa torstaita kaikille. :)

1 comment:

  1. Sinut on haastettu, pistäydyhän blogissani!

    ReplyDelete