Sunday, January 18, 2009

Loma alkoi..

.. jo tänään.. Viime aamuyönä olin epävarmana harjoittelijan tulosta.. Lähetin tekstarin valvojalle, joka tietää parempi tilanteesta. Kerroin asiasta hänelle. Myöhemmin hän sanoi ettei harjoittelija ilmoittautunut. Se tarkoitti etten tarvitse odottaa häntä piirissä. Menin yksin jakamaan lehtiä.  Lehtien jako meni hyvin. Sitten lähetin tekstarin valvojalle, joka kertoi mulle Teemu valvoja palailee lomalta töihin ensi yöksi. Sanoin aijaa, on kiva.. Menen lomalle. :) hih.. 

Harjoittelija oli oppinut piirin paikat ja seurannut minua viime torstaina ja jakanut lehtiä viime perjantaina. Hän ei päässyt mun kaa eilen ja tänään. Hänen pitäisi pärjatä yksin jakamaan lehtiä yksi viikon ajalla eli mun loman ajalla.. :) Vaistosin että harjoittelija saisi muutamia rekuja piiristä.  

Eilen olin yliväsynyt. En muistanut Kuurojen urheiluseuran hallituksen kokouksen, joka oli pitänyt eilen.. Vasta muistin sen kokouksen jutun viime yönä kun näin lehden päivämäärän.. Tulin hajamuistiseksi. 

Elämä jatkuu eteenpäin... :)  

On mukava, mitä saan tilaukset käsitöistä ystävältäni, joka nähnyt vihreä polkka pipoani. Hän haluaa tilata minulta. Kudon pipon ja kaulaliinan 7 veikkaa polkka vihreä langasta. :) 

Viime torstaina pitäisin ostaa 7 veikkaa polkka langat Kotkan Prismasta, josta oli loppuunmyyty ja tyhjät..  Pakko mennä Kotkansaarelle, siellä täytyisi olla 7 veikkaa polkka vihreä langat... Menin bussilla Kotkansaarelle.  Ensin menin Euromarketiin.  Löysin monta 7 veikkaa vihreää langat hyllyltä.. Nappasin neljä langat ja ostin niitä. Tarkistin onko muita värejä? Ei ole... Jouduin odottaa PINKKIÄ polkkaa lankaa. Ihastuin pinkkiiin polkan langaan.. Novitan langat olivat melkein loppuunmyytyjä Euromarketista ja Kotkan Prismasta. Hurja juttu. 

Aloin neulota pipon 7 veikka polkka langasta.. :) :)

Toivotan kaikille lukijoille mukavaa sunnuntaina!!

1 comment:

  1. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että hupukkaista pidetään :D Ohjekin niistä on kehitteillä kun on sen verran ollut kysyntää, ensi viikonlopuksi sitä lupailin :) Mukavaa sunnuntaita sinnekin suuntaan ja teretulemast taas vierailulle :)

    ReplyDelete