Friday, October 28, 2011

Heissan!

Pitkästä ajasta kirjoittamisesta Blogissa. Joo..

Kevättalvella olin työttömänä.. Tunnelissa oli valoisa. Pääsin ryhmäkurssiin, joka kestää kuukausi. Sain ihanat ystävät ryhmäkurssin kautta. Sitten kesäaikana olin työskentellyt (3 kk) työelämävalmennuksella Kotkan Korttelikotiyhdistys ry. Syksyn alussa sain jatkaa työskentellä (palkkatuella) samassa työpaikassa, jossa ovat ihanat työkaverit.

Olin hakenut sähköisesti lähihoitajan linjalle Ekamiin (14.10.2011). Seuraava tiistaina (18.10.) sain kutsukirjeen Ekamilta. Pääsin lähihoitajan soveltuvuuskokeeseen seuraava viikko (25.10.).

Soveltuvuuskoepäivänä minun vatsassani oli niin perhoisia.. =)) Mielestäni että se oli mennyt hyvin. Eka kirjallisia tehtäviä. Seuraava psykologin yksilöhaastattelu ja heti pääsin ryhmäkeskusteluun.

Minulla oli hyvä tuuri että maksan laskun myöhemmin suomen psykologikeskukseen. Saan tiedon kahdessa viikossa. Pääsenkö vai enkö opiskelemaan ensi tammikuussa?!! huh..

Viittomakielinen tulkki oli mukana koko päivä soveltuvuuskokeessa.  =)

Ilmoittaudun Lapaskuun juttuun.. =DD Tule mukaan Lapaskuuhun!

2 comments:

  1. Hei, kiva tutustua toiseen Tummpputuvan bloggaajaan! Nyt toivon hartaasti, että pääset opiskelemaan! Siunausta päivääsi!

    ReplyDelete
  2. Ruiskaunokki, Kiitos! =) Odotan vain kirjettä Ekamilta joku päivä.

    ReplyDelete