Sunday, May 31, 2009

Toukokuun viimeinen päivä.

Tänään on hellepäivä.. Söin kaksi jäätelöt.. Mun kultani kyseli jäätelöistä. Kerroin että söin kaksi jäätelöt, kun ne olivat lopussa. Kaupat eivät auki tänään vasta huomenna ne auki.. =D Huomenna meen ostoksille.

Kissat voivat hyvin. Kissat olivat käyneet eläinlääkärillä. Yhdellä kissalla oli virtsakivet, kun ne aiheutuivat verta pissan mukana. Eläinlääkäri antoi lääkkeet. Kissa on tyytyväinen ja ei ole vaivaa. Toivon ettei tule uudelleen, sitten Shaker kissa joutuisi leikkaukselle. Viidelle uroskissoille tehtyjä kastraatiota. Ne tulivat rauhallisemmin kuin ennen erilainen..

Asuntojuttu: Odotamme vain vuokra-antajan virallinen irtisanomispaperit meille. Sitten voimme etsiä ja kirjoittaa hakemuksia asuntotoimistoille.

Mun kesälomani alkaa 15.6. ja päättyy 5.7. Aion nauttia kesälomastani ja siivota varastostani ja vaatehuoneestamme ennen muuttoa. =)

Olin muuttanut monta kertaa paikasta paikkaan. Ehkä 7. kertaa.. =) Toivon että mun työpaikkani saisi pysyä Kotkan alueella. Jos saisimme vuokra-asunnon muilta paikankunnalta kun joudun luopua mun työpaikastani Kotkassa.

Toivotan kaikille mukavaa kesää!!

2 comments:

  1. Kyllä minäkin käyn tätä sun blogiasi lukemassa. Ei vain tule kommentoitua,vaikka kiva blogi tää onkin. Kiitos sulle kovasti,kun olet ihanasti lohdutellut minua ja siunausta toivotellut! Jeesus on meidän molempien kanssa joka päivä ja joka hetki!

    ReplyDelete
  2. Oikein mukavaa lomaa sinulle Heiska!

    ReplyDelete