Monday, November 24, 2008

Lumipyry teki niin vaikeaksi...


Eilen illalla oli lumipyry... 


Lumipyry iski kahdesti taas..
Iltasanomat pieni ilmoitus postista.
Posti voi myöhästyä

Postin jako saattaa viivästyä niillä alueilla, joilla runsas lumentulo haittaa liikennettä. 

Itellan mukaan aamun lehdet ja päiväposti jaetaan kuitenkin tämän päivän aikana. 

Lumipyry vaikeuttaa sekä postinkuljetusta että jakajien työntekoa. Postinjakoon ei ole vielä jouduttu palkkaamaan lisää työvoimaa.
Tuo ilmoitus on totta asia. 
Mun rankka yötyö oli
Viime yönä olin ollut yötöissä. Niin normaali yötyön tunnit 3,5 h, mutta lumipyry teki paljon lunta sekä tuulista, jouduin ylityötä kaksi tuntia.....Uskomaton! Jouduin kävellä pyörän kaa koko ajan. Koska kadut ja polut olivat niin auramatta lunta 20-30 cm, aura-autot ajoivat vain pääteitä ja jalkakulkuteitä. Mukava asiakas antoi joulutortun lohduksi mulle..Kiitin häntä. Söin joulutortun, joka antaa vähän energia minulle... Lumipyry otti voiman minulta. Multa meni loppui voimaa ennen kotiin. Mieheni Eti oli nauranut minulle että näytin niin lumiukolta.. Olisitte nähdä minut lumiukkona.. hih.. :) 
Tänä iltana meen varhaisjakelun syyspalaveriin. Tapaan työkavereitani siellä, luvattu hyviä ruokia.. nam nam.. :) 
Mukavaa talvenpäivää kaikille!
Heiska

2 comments:

  1. Teillä ollutkin kunnon myräkkä. Täälläkin satoi kunnolla lunta maanantaita vasten yöllä. Uskon että postin jako on ollut tuskallista kun pimeää ja kamala myräkkä vielä siihen päälle.

    ReplyDelete
  2. Moi Sinikka. Kyllä, tuska työ oli.. Jos huono keli, korvaus maksaa kunnon palkan. :) Tein ylitöitä 2 tunnin huonon kelin takia... Onneksi lumimyräkkä ohi. Täällä sataa vielä lunta senteistä senttiin.. huh..

    Mukavaa illanjatkoa! :)

    ReplyDelete