maanantai 30. kesäkuuta 2008

Sukupuun juttu...

Olin tutustunut MyHeritage.com sisältöön. Siellä on hyvä sukupuun kaava. Olin rekisteröitynyt sinnepäin. Olin tehnyt itselleni sukupuun kaava valmiiksi. huh. Nimet yht. yli 50... Meidän sukupuumme on suppea, eikö vähän sukulaisia meillä?!

MyHeritage.com kotisivulla on erilaisia kieliä, myös suomi.

Aloitin sukututkimuksen mun mieheni puolelta, koska mieheni ei muistanut sukulaisten nimiä.
Mä tiedän mun sukupuustani valmiiksi.

Celebrity Morph by MyHeritage

MyHeritage: Celebrity Morph - Free genealogy - Vintage photos

Celebrity Collage by MyHeritage

MyHeritage: Sukupuu - Genealogia - Julkkis - Koulu - Hahmotus

Lisäys:

Oli mukava tehty minusta vertaa muihin julkkisten näköisiin.. Minusta muistutti Camilia Parker Bowles sekä Jack Osbourne... Heh...

Kesälomalla...

Olen kesälomalla 9.6.-8.7. Olen työskentellyt kohta 3 vuotta (osa-aikainen työtekijä) varhaisjakajana Itella Oyj:llä. Ihana olla kesälomalla, muttei todella ihana. On todella mulla lomaväsymys eilen. Arvasin että tylsä tekemistä kotona, etten voi matkusta talouteni takia. 10 päivää jäljellä palaan töihin 10.7. (9.7. on mulla vapaapäivää).

Kesän aamuyöt ovat mahtavia. Talven aamuyöt ovat synkimpiä yöt. Niin olen aamuihminen, etten iltaihminen.. Koska nukun helposti talven illoin. Kesän illoin olen valveilla auringonlaskun takia.

Tänään palkka tuli, maksetut laskut pois, sitten me lähdemme syömään heseen, Kotkassa.

torstai 26. kesäkuuta 2008

Tapahtunut jotain Kotkassa.

Muutamia viikkoja olin ottanut kuvia Kirkkokadun liikehuoneisto sekä kerrostalo, jotka oli purettiin. Nyt näkyi niin purettu kokonaan.


Olin ottanut valokuvan 12.06.2008.


Olin ottanut valokuvan tänään eli 26.06.2008.
Ei hassulta, kun tasan kaksi viikkoa sama paikka. =))


Lahjat...

Viime jouluna olin saanut joululahjan työnantajaltani eli Itella Oyj:lta.















Eilen olin saanut kesälahjan Itella Oyj:lta. Laukku käyttää kylmälaukuksi tai toilettilaukuksi.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Juhannuskonffa

Olin käynyt ja katsellut Juhannuskonffassa. Siellä on iso juhannusjuhla sekä näyttelyt. Juhannuskonffassa oli uusin teltta nimeltään Missioteltta, jossa on kansainvälisiä näyttelyjä sekä sisälähetystä. Kävin tapaamassa kuuroja uskovia siellä. Oli mukava bussiretki. Siellä oli epävakainen sää, oli satanut vettä ja ukkosta, tuulista, myöhemmin aurinko paistoi.. Oli mielenkiintoinen sää. Bussimatkustus kesti yli 4 tuntia Kotkasta Keuruulle.


Olin ottanut valokuvia juhannuskonffasta lauantain päivästä.



Lauantaina aamuna olin kävellyt Karhuvuorelta Metsolaan n. 35 min.

Se on niin Kotkan alue Langinkoski, joka kuuluisa paikka.



Kymijoen suuta, Langinkoski, ongimiehet tulevat ainakin paikkaan.

Odotin bussia.. Juhannuspäivän aamuna oli aniharvoin autoja tiellä.

Tämä on Iso Kirja, Suurjuhlat Juhannuskonferenssi. Oli epävakainen sää.

Missioteltta on uusin teltta. Telttakankaita oli paljon metriä... Ompelijat olivat ompelleet koneella. Mä olin missioteltan sisällä. Tuoksu oli uudelta kankaalta.

Varmaankin huomaatte, että ruoho oli pehmentänyt sateisen takia. Mun kävelykengät olivat likaisia.. Voi Voi minua... Puhdistin kengät kotona...

Paloauto oli paikalla, hätä tulisi..

torstai 19. kesäkuuta 2008

Kissanpennut ovat tulossa...



Heiska Junior synnyttää pentuja lähiaikoina. :) Jännitämme että paljonko pennut tulevat maailmaan?

Helisan tytär on Heiska Junior. Heiska Juniorin väri on musta, mutta kaulassa on pieni valkoinen. Heiska Junior oli syntynyt 3.8.2007. Pian Hän täyttää yksi vuotta.

Oli vahinkoraskaus. Heiska Junior on fiksu kissa! Ainakin hän nukkuu hyllyn alla tai parvekkeen lattialla tai puullisessa pyyhkekorissa parvekkeessa. Heiska Junior osaa hyvin karkaa meiltä. Heiska Junior osaa hyvin juoksee salamannopeasti. huh...

Heiska Junior on arkainen ja lempeä luonne. Kyllä, synnytyksen jälkeen hän on hyvä emo. Heiska Junior tykkää syömistä kuivaruokia ja herkkupalasta sekä katkaravusta. Joskus Isäntä antaa katkaravut...




keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Ompelukone tulee meille....



Olen iloinen että saan kahden vuoden hääpäivän lahjaksi uuden ompelukoneen heinäkuussa. Ompelukoneen nimi on Husqvarna Viking Emerald 116. Se maksaa 460 euroa. 30 euron lahja voin valita tarvikkeet sekä kaksoisneulat kaupan päälle. Takuu 5 vuotta. Se on tavallinen ompelukone. Oli hyvä tarjous meille. Mieheni Etienne tilasi ompelukoneen minulle. Etienne puhui myyjän kanssa viime viikolla.

Saan ompella koneella lähiaikoina. Haavelin omasta ompelukonesta kauan sitten. Mun äidilläni on Husqvarna ompelukone, joka on yli 30 vuotta ja toiminut hyvin. En vitsi laina äitini ompelukoneen. Parempi saan oman ompelukoneen. Voin tehdä mitä vain kankaasta ja mielenkuvituksestani vaatteet tai leluja.